318ti.org forum

Go Back   318ti.org forum > Technical, Maintenance and Modifications > Electrical

Notices

Electrical All wiring questions.

.
» Recent Threads
No shift from 3rd to 2nd
Today 04:54 PM
Last post by joe1602
Today 04:54 PM
0 Replies, 15 Views
Jean's Turbo Build -...
08-18-2009 03:08 AM
Last post by Jean H.318TI
Today 04:26 PM
525 Replies, 128,017 Views
File this under: "You're...
06-12-2018 07:23 PM
Last post by joe1602
Today 02:09 AM
2 Replies, 277 Views
2.93 lsd with mroadster...
05-26-2014 08:47 PM
Last post by Breticus
Yesterday 05:46 AM
1 Replies, 1,157 Views
Happy Birthday NYBmw96ti
Yesterday 05:00 AM
Last post by 1996 328ti
Yesterday 05:00 AM
0 Replies, 67 Views
Happy Birthday NYBmw96ti
Yesterday 05:00 AM
Last post by 1996 328ti
Yesterday 05:00 AM
0 Replies, 66 Views
Remove rear sway bar?...
05-13-2013 05:08 PM
Last post by Hotredti
06-16-2018 03:46 PM
23 Replies, 5,349 Views
FULL Interior options...
10-07-2014 11:55 PM
Last post by runnr548
06-16-2018 02:11 PM
6 Replies, 5,397 Views
Miscellaneous Parts for...
02-13-2018 09:56 PM
Last post by Earl
06-15-2018 03:45 PM
42 Replies, 9,338 Views
OEM roof spoiler
06-14-2018 12:19 AM
Last post by angelicmisskitty
06-15-2018 01:03 PM
3 Replies, 422 Views
Reply Share/Bookmark
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2018, 03:39 AM   #1
jmastrojr
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: New Jersey
Posts: 3
iTrader: (0)
Default Side blinker light wiring

My driver's side light blinker (one in the fender) isn't working. Checked the for voltage and there is none. Anyone know where the wires lead? I see they disappear into the front fender, but I'm not sure where the feed comes from; the engine bay or interior of the car??? I assume I can pull the fender liner out and trace down the wires, but really don't want to go through the trouble if I don't haved to...
jmastrojr is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 12:29 AM   #2
msolution
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Tampa, Florida
Posts: 4
Vehicles
iTrader: (0)
Default

This is funny, mine is ALWAYS slightly turned on. Hopefully someone can help both of us.
msolution is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2018, 12:04 AM   #3
jmastrojr
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: New Jersey
Posts: 3
iTrader: (0)
Default

The wires run from a harness under the fuse box and down to the wheel well behind the front fender liner. Looks like my issue was caused by a rodent. The break was actually in the engine bay, but I was able to slacken up the wire and pull the damaged area down into the wheel well. There was absolutely no way to get at the wires while in the engine bay...
Attached Thumbnails
Click image for larger version Name:	IMG_5950.jpg Views:	17 Size:	84.2 KB ID:	17092  
jmastrojr is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TAIL LIGHT MOD TI-driftin Electrical 1 02-17-2009 03:19 AM
wtb head unit, side mouldings, third brake light, grill M332TI US and North America 3 12-03-2008 05:35 PM
I need ONE right side clear corner light jtbeemer Exterior 3 08-06-2008 09:36 PM
Fog light wiring harness kcosh Electrical 24 04-04-2008 01:11 AM
WTB drivers side fog light panel b.u.ti-ful US and North America 0 09-24-2006 10:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 06:12 PM.


.
Powered by site supporters
vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, 318ti.org
© vBadvanced CMPS v3.2.2
[page compression: 71.41 k/82.95 k (13.91%)]

318ti.org does not warrant or assume any legal liability or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information or products discussed.