318ti.org forum

Go Back   318ti.org forum > Technical, Maintenance and Modifications > Electrical

Notices

Electrical All wiring questions.

.
» Recent Threads
Testing dual radiator...
08-05-2011 02:49 AM
Last post by LeTi
Yesterday 09:14 PM
56 Replies, 37,307 Views
IMPORTANT: Two plastic...
05-16-2007 06:28 PM
Last post by weste46
Yesterday 08:17 PM
167 Replies, 83,569 Views
1996 5 speed feeler.
10-06-2018 05:30 PM
Last post by bazar01
Yesterday 05:52 PM
7 Replies, 553 Views
New ti owner from Chicago
10-12-2018 09:28 PM
Last post by FunElan
10-15-2018 03:18 PM
5 Replies, 549 Views
Looking for running...
10-15-2018 03:06 AM
Last post by HellrotRuss
10-15-2018 03:06 AM
0 Replies, 203 Views
Oil Pan Cleaning
10-12-2018 02:46 AM
Last post by ZEK
10-14-2018 04:15 AM
3 Replies, 508 Views
NEED TO BUY BLACK SHIFT...
10-14-2018 03:29 AM
Last post by Estii
10-14-2018 03:29 AM
0 Replies, 143 Views
Bucking, loss of power...
10-11-2018 09:18 PM
Last post by BRADESTAR
10-14-2018 02:45 AM
1 Replies, 376 Views
Overheating / thermostat...
10-08-2018 07:27 PM
Last post by paul somlo
10-12-2018 08:16 PM
11 Replies, 636 Views
Driveshaft tunnel liner?
10-10-2018 06:04 AM
Last post by BRADESTAR
10-11-2018 04:39 AM
3 Replies, 458 Views
Reply Share/Bookmark
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2018, 03:39 AM   #1
jmastrojr
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: New Jersey
Posts: 3
iTrader: (0)
Default Side blinker light wiring

My driver's side light blinker (one in the fender) isn't working. Checked the for voltage and there is none. Anyone know where the wires lead? I see they disappear into the front fender, but I'm not sure where the feed comes from; the engine bay or interior of the car??? I assume I can pull the fender liner out and trace down the wires, but really don't want to go through the trouble if I don't haved to...
jmastrojr is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2018, 12:29 AM   #2
msolution
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Tampa, Florida
Posts: 4
Vehicles
iTrader: (0)
Default

This is funny, mine is ALWAYS slightly turned on. Hopefully someone can help both of us.
msolution is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2018, 12:04 AM   #3
jmastrojr
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: New Jersey
Posts: 3
iTrader: (0)
Default

The wires run from a harness under the fuse box and down to the wheel well behind the front fender liner. Looks like my issue was caused by a rodent. The break was actually in the engine bay, but I was able to slacken up the wire and pull the damaged area down into the wheel well. There was absolutely no way to get at the wires while in the engine bay...
Attached Thumbnails
Click image for larger version Name:	IMG_5950.jpg Views:	20 Size:	84.2 KB ID:	17092  
jmastrojr is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TAIL LIGHT MOD TI-driftin Electrical 1 02-17-2009 03:19 AM
wtb head unit, side mouldings, third brake light, grill M332TI US and North America 3 12-03-2008 05:35 PM
I need ONE right side clear corner light jtbeemer Exterior 3 08-06-2008 09:36 PM
Fog light wiring harness kcosh Electrical 24 04-04-2008 01:11 AM
WTB drivers side fog light panel b.u.ti-ful US and North America 0 09-24-2006 10:13 PM


All times are GMT +1. The time now is 02:13 AM.


.
Powered by site supporters
vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, 318ti.org
© vBadvanced CMPS v3.2.2
[page compression: 72.05 k/83.56 k (13.77%)]

318ti.org does not warrant or assume any legal liability or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information or products discussed.