318ti.org forum

Go Back   318ti.org forum > Technical, Maintenance and Modifications > Transmission

Notices

Transmission Automatic, manual and shift lever discussions.

.
» Recent Threads
Crank but no start, HELP!
03-29-2016 05:57 PM
Last post by LunchboxTi
Yesterday 09:44 PM
3 Replies, 3,053 Views
Euro glass headlights
09-24-2014 10:27 PM
Last post by tigruppe
Yesterday 06:46 PM
196 Replies, 110,394 Views
1998 318ti Price Estimate
06-18-2018 06:59 PM
Last post by mrueda16
Yesterday 04:59 PM
8 Replies, 609 Views
E36 '95 318ti for sale...
06-04-2018 05:31 AM
Last post by joereeumd
06-19-2018 03:38 PM
1 Replies, 600 Views
Feeler: 98 318Ti Black M...
09-09-2017 03:57 AM
Last post by joereeumd
06-19-2018 03:37 PM
31 Replies, 10,368 Views
A 318ti like no one has...
04-25-2018 06:18 PM
Last post by Bud
06-19-2018 02:17 AM
5 Replies, 717 Views
No shift from 3rd to 2nd
06-18-2018 04:54 PM
Last post by joe1602
06-18-2018 04:54 PM
0 Replies, 185 Views
Jean's Turbo Build -...
08-18-2009 03:08 AM
Last post by Jean H.318TI
06-18-2018 04:26 PM
525 Replies, 128,551 Views
File this under: "You're...
06-12-2018 07:23 PM
Last post by joe1602
06-18-2018 02:09 AM
2 Replies, 364 Views
2.93 lsd with mroadster...
05-26-2014 08:47 PM
Last post by Breticus
06-17-2018 05:46 AM
1 Replies, 1,235 Views
Reply Share/Bookmark
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2018, 06:49 PM   #1
cocofunk
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: San Jose, CA
Posts: 23
iTrader: (0)
Default No bolts in chassis where the CSB goes!

I did the rear main seal. Unbolted the driveshaft, tranny, etc. Now I have a couple questions.

1. What the hell do I do to get the CSB back on? A previous owner seems to have cut into the body where the CSB bracket bolts on to and I do not have these bolts.



2. Is there a way to F*** up bolting the tranny onto the engine? I am just hoping the tranny splines correctly went through the pressure plate and lined up correctly with the bearing. I ask because when I pushed the clutch (no brakes and fluid, all completely flushed) the pedal has no feel and springs up like a Jack-in-the-box.
cocofunk is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ac compressor bolts Romak HVAC 4 02-19-2013 04:37 AM
Exhaust bolts zoner Exhausts 6 03-07-2012 06:45 AM
FS / FT: 1987 LS1/T-56 RX7 (400WHP, seam-welded chassis, cage, street-legal) cbryant514 Non-auto related 3 01-25-2012 11:45 PM
Flywheel Bolts Broke and Fell Out ! HyperMikeD Transmission 8 01-16-2012 08:00 PM
M50 (OBDI) to ODBII (Chassis) issues TJ_ti Engine Swaps 20 01-24-2010 12:00 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:09 PM.


.
Powered by site supporters
vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1999 - 2018, 318ti.org
© vBadvanced CMPS v3.2.2
[page compression: 64.15 k/73.46 k (12.68%)]

318ti.org does not warrant or assume any legal liability or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information or products discussed.